Bli sponsor för den lilla Ridklubben Rosendahl Sportryttare – en ridklubb med de stora planerna ett mindset med stor potential och stor innovation och med ett stort engagemang

Rosendahl Sportryttare ridklubb

Vår Vision som är att vara delaktiga i ett ridsportcentrum i världsklass, i en unik miljö för utveckling och rekreation, där både häst och människa står i fokus.

Vi är Stadsnära men ändå lantligt belägna med medlemmar med olika inriktningar inom hästsporten med allt från de som vill umgås med hästar och lära sig från grunden till de som är aktiva tävlingsekipage inom tex hoppning och dressyr från lokal till internationell nivå.

Vår styrka är att vi har duktiga och engagerade medlemmar men behöver fler sponsorer för att hjälpa oss att förverkliga våra mål och visioner. Vi tror ni är ni en av dem?

Anledning till att bli sponsor Rosendahl Sportryttare Ridklubb och samtidigt värna om ridsporten och barn och ungdomars möjligheter:

 • Rosendahl Sportryttare är en förening som satsar på allt från nyblivna hästägare till tävlingsekipage på internationell nivå.

 • Rosendahl Sportryttare en ung förening med stora planer och visioner inför framtiden
 • Rosendahl Sportryttare en förening som genom ungdomssatsning satsar på barn och ungdomar för att säkerställa kommande generationer av tävlingsryttare
 • Rosendahl Sportryttare vill profileras som en aktiv förening
 • Rosendahl Sportryttare vill skapa relation mellan näringslivet och fritidsverksamheten
 • Rosendahl Sportryttare vill genomföra tävlingar på högre nivå med ditt företag som stöd
 • Rosendahl Sportryttare vill fortsätta anordna tävlingar från lokal till internationell nivå
 • Rosendahl Sportryttare är en förening där tävlingskommittéer vars vision är att anordna tävlingar från lokal till internationell nivå
 • Rosendahl Sportryttare vill sist men inte minst ge våra sponsorer valuta för deras insatser

Fakta om ridsporten

Hästsport engagerar många

Detta gör hästsporten tillgänglig för alla. En halv miljon människor rider regelbundet. Ytterligare en halv miljon människor har regelbunden kontakt med hästar. Ridsporten är, efter fotbollen, den näst största ungdomsidrotten men med tydlig inriktning på flickor. Trav- och galoppsporten Sveriges näst största publiksport.

Rosendahls Sportryttare ridklubb syfte och mål

Rosendahls Sportryttares ridklubbs värdegrund utgår från allas lika värde. Vår förening skapar trivsel och trygghet och hjälper oss att arbeta tillsammans och för våra hästars bästa. Utifrån ledorden ansvar, jämlikhet, respekt, engagemang, glädje och tillsammans arbetar vi för en ridsportanda som är vårt gemensamma förhållningssätt gentemot hästar och människor.


Våra mål är att samtliga föreningens tävlingsekipage, motionsryttare och kuskar för ponny och häst skall kunna umgås och samarbeta under trevliga och förmånliga förutsättningar.

Vi vill kunna erbjuda våra medlemmar de allra bästa förutsättningarna för en hållbar
utveckling inom hästsport. Till detta hör en aktiv, säker och stabil förening. Vi arbetar för att främja våra medlemmars utveckling och står för engagemang, kontinuitet och laganda. Vi vill kunna ge våra medlemmar och deras hästar en säker miljö att vistas i och en förening där vi bryr oss om varandra.

Sponsorerbjudanden

Reklamskylt
Ni kan hyra plats både inne i ridhuset och utomhus längs rid/körbanan. Er kostnad blir tillverkning av skylt xxx och årshyra hos Rosendahl Sportryttare Ridklubb.

Skyltarna tillverkas i 5 mm utomhusplast. Priserna är endast ca priser och kan förändras beroende på marknaden.

Storlek 1-färg 2-färg Hyra/år
1220 x 610 1 400 kr 1 960 kr 1 500 kr
2440 x 610 2 480 kr 3 470 kr 2 500 kr
1220 x 1220 2 480 kr 3 470 kr 2 500 kr
2440 x 1220 3 950 kr 4 500 kr 4 000 kr

Alla priser exkl. moms.
10 % rabatt 2 skyltar/år.


Rosendahl Sportryttare Ridklkubb samordnar skylttillverkningen och montering av skylten på avsedd plats.

Sponsorhinder

Treårigt avtal för sponsorhinder som används under alla hopptävlingar under året.

 • Pris på hinder varierar beroende på hindrets typ; från 5000 kr/år.
 • Kostnad för tillverkning av hindret tillkommer.

Vill ni ha hjälp att designa ert hinder hjälper vi gärna till. Tveka inte att kontakta oss.

KONTAKT: kontakt@stallrosendahl.se