Hos oss är alla välkomna!
Vi Rosendahls Sportryttares ridklubb vill vara det självklara valet. Hoppas du vill bli en av oss.
Vi på ridklubben välkomnar alla ekipage allt ifrån den som vill lära sig allt från grunden till den som vill träna och tävla på de högre nivåerna.
Vi har stark gemenskap och ridklubben ser gärna att de äldre är mentorer och förebilder till de yngre. Vad kan vara bättre än en stark ridklubb som inkluderar alla ålderskategorier. Hos oss i ridklubben har vi nolltolerans för all typ av kränkning. Vi på ridklubben värnar om allas lika rättigheter och värde.
Ridklubbens ledstjärnor är positivitet, kamratskap, gemenskap, respekt och kunskap.
Du som medlem är det viktigast vi i ridklubben har. Mycket av arbetet bedrivs ideellt med hjälp av ridklubbens aktiva medlemmar vilket skapar en gemenskap och tillhörighet vilket i sin tur bidrar till en positiv anda.

Med sitt stadsnära läge på landet mellan Ekängen Tallboda straxt utanför city finns ridklubben belägen i en mycket centralt men ändå i en lugn och trivsam lantlig miljö. Endast ett stenkast från city.
Ridklubben ordnar löpande aktiviteter som skall kunna nyttjas av alla våra medlemmar. Vi sätter stor vikt på kvalitet och säkerhet och att alla aktiviteter och att våra instruktörer har en hög kompetens och utbildningsnivå vilket ger en bra grund i utbildningen av våra ryttare såväl teoretiskt som praktiskt. Instruktörerna går regelbundet på utbildning och träffar inom sitt yrkesområde för att kunna upprätthålla en hög nivå för ridklubbens elever.

Våra medlemmar som har egen eller inte har häst har möjlighet att delta i en mängd aktiviteter på ridklubben. Förutom klubbtävlingar under året anordnar vi träningar, clinics och kurser. Genom samverkan mellan privatryttare och ridklubb skapas en bred förankring av ridsporten både på orten och i kommunen.

Vår ridklubb satsar på att löpande utveckla vår tävlingsgrupp och vår ungdomssektion, både vad gäller ungdomsverksamhet och att tex lära sig mer om hur tex en ideell förening fungerar. Barn och ungdomar är ridklubbens framtid. Ungdomssektionen hjälper bland annat till med teoripassen för våra barn samt ordnar med ex ponnyrundor, filmkvällar och barnkalas.

Rosendahl Sportryttares ridklubb arbetar ständigt med förbättringar, jämlikhet och delaktighet för att vara en förebild inom ridsporten
Rosendahls Sportryttares ridklubbs värdegrund utgår från allas lika värde. Den skapar trivsel och trygghet och hjälper oss att arbeta tillsammans och för våra hästars bästa. Utifrån ledorden ansvar, respekt, engagemang, glädje och tillsammans arbetar vi för en ridsportanda som är vårt gemensamma förhållningssätt gentemot hästar och människor.

Stall Rosendahl är en personlig och trivsam hästanläggning för dig och din häst, bara ett par kilometer från Linköping centrum.

Stall Rosendahl – Linköping kan erbjuda  rasthagar i direkt anslutning till stallen. Anläggningen har belyst ridpaddock med mycket hindermaterial. Föredrar du att rida ute i det fria kan vi erbjuda fantastiska ridvägar i naturskön terräng.