Stallet

Stadsnära på landet. 

Stallet är beläget mycket nära Linköping city mellan Ekängen och Tallboda. (enast ca 5-10 minuter med bil). Med naturen runt hörnet så förenar vi det bästa av två världar närhet, tillgänglighet – stadsnära men på landet. Vid stallet finns inga stora bilvägar att korsa vilket skapar en tryggare miljö. Det är en modern, ljus och fräsch anläggning med hög standard. Stallet ska vara en tilltalande och trevlig miljö för både ryttare och häst, samtidigt ska det vara lättskött och hållbart. 

Stallet har två stallbyggnader med flera boxar i båda stallen, och en spolspilta. En rid/visningsvolt inomhus. Boxarna i stallet har i regel galler och skjutdörrar, automatisk vattenkopp och fönster med galler i alla boxar. Det finns lite alternativa valmöjligheter. 

Det finns en genomtänkt servicedel med sadelkammare, foderkammare, toalett, tvättstuga och torkrum. På övervåningen i serviceutrymmet ska det inredas stort relax och fikarum

Vi månar om att stallet hålls fräscht och fint för allas trevnad.

Vi tycker det är viktigt att alla människor och djur ska må bra så vi håller hårt på säkerhetstänk och säkerheten.

Till oss är alla välkomna tvåbenta med en positiv attityd med härlig energi med okomplicerade fyrbenta hästar som ponnys.

Vi ser en stor potential gällande fortsatt utveckling av anläggningen. Hoppas du vill bli en i gänget.

Servicedel

I stallet finns en genomtänkt servicedel med, fikarum sadelkammare, foderkammare, toalett, tvättstuga och torkrum.

Paddock

Det finns belyst paddock. I planeringen ligger att i närtid utöka paddocken .